Aktuellt

Spin Giro 4 är tillbaka

Spin giro 4 är ett tufft spinningpass med...

Läs mer ››

Gratis rörelseprogram för äldre

Rörelse för äldre är avgörandeAtt röra på sig är...

Läs mer ››

Anläggnings-ID till appen: 1375

I samband med problemen med vår bokningsapp har många...

Läs mer ››
trana mjukt-puff

Gratis rörelseprogram för äldre

Ålder spelar ingen roll; det är aldrig för sent att börja träna. Har du en mormor, pappa eller någon annan äldre i din närhet som hävdar motsatsen? Upp till motbevis. Hämta hem Friskis kostnadsfria rörelseprogram Träna mjukt och ge bort till din senior. Med denna dvd får mottagaren ett skönt och skonsamt sätt att hitta rörelse.

Rörelse för äldre är avgörande

Att röra på sig är ett grundläggande behov hos oss människor, oavsett ålder. När vi håller igång underhåller vi våra fysiska förmågor. Som äldre är det främst rörlighet, hållning, styrka och balans vi behöver träna. Men att komma iväg till gymmet eller gruppträning kan vara svårt. Därför har vi gjort vårt rörelseprogram Träna mjukt, anpassat för dig som är äldre, som en dvd att köra hemma.

Träna mjukt tar extra hänsyn till rygg, leder och muskler. I de flesta övningar används en stol. Ibland för att sitta på, men oftast som ett stöd som ger dig bättre träningskvalitet. Med stolen blir träningen effektiv men ändå mjuk. Träna mjukt innehåller även ett golvprogram som utmanar musklerna på ett annat sätt. Utöver de två träningspassen innehåller Träna mjukt också träningstips och instruktioner till rörelserna.

Genom Träna mjukt kommer din vardag att bli lite enklare och din kropp lite gladare. Och att röra sig är kul, kanske det viktigaste av allt! Träna mjukt passar inte bara dig som är äldre utan också dig som vill ha extra mjuk, skonsam och anpassad träning.

Hämta gratis, ge bort, förändra

Du hämtar Träna mjukt i vår reception, varför inte dela ut ett gäng till nära och kära? Vårt enda motkrav är att den kommer till användning. Vi vill inte se några dvd:er stå och samla damm. Vi vill se människor i rörelse.

Öppettider

Våra öppettider

Måndag - torsdag 
Fredag
Lördag
Söndag 

 

05.30 - 21.30                             
05.30 - 19.00
09.00 - 16.00
11.00 - 21.00

 

  

Gymmet stänger 15 minuter innan ordinarie tid.

Se läs mer för öppettider vid storhelger.

Läs mer ››

Förslagslådan

Har du tankar och idéer på hur vi kan utveckla...

Läs mer ››

Hitta oss på Instagram

Instagram