Aktuellt

Spin Giro 4 är tillbaka

Spin giro 4 är ett tufft spinningpass med...

Läs mer ››

Gratis rörelseprogram för äldre

Rörelse för äldre är avgörandeAtt röra på sig är...

Läs mer ››

Anläggnings-ID till appen: 1375

I samband med problemen med vår bokningsapp har många...

Läs mer ››

Bli funktionär

Drygt 200 av Friskis&Svettis Borås medlemmar upplever lite mer. 200 av våra medlemmar är ideella funktionärer. Det betyder att 200 medlemmar valt att skapa Friskis&Svettis på sin fritid. Som engagerad i Friskis vill du göra något mer. Du vill ta ut svängarna. Du nöjer dig inte med lagom. Du vill lite mer.

Vi söker kontinuerligt nya funktionärer såsom receptionsvärdar, indoor walkingledare, yogaledare, jympaledare, spinningledare, cirkelfysledare, gymvärdar, tränare i gymmet, cirkelgyminstruktörer etc.

Gemensamt för alla funktionärsuppdrag är att det är ett ideellt engagemang och alltså ingen anställning. Som funktionär på Friskis kan man vara ledare för pass, tränare på gymmet, värd i receptionen eller något helt annat. Utbildning, gemenskap och träningsmöjlighet är något du får i gengäld. För anmälan och/eller frågor skicka mail till karin@boras.friskissvettis.se eller sari@boras.friskissvettis.se

Håll utkik efter våra rekryteringsmöten!

På rekryteringsmötena berättar vi vad Friskis&Svettis står för och vad det innebär att vara ideell funktionär hos Friskis&Svettis.

Vill du bli värd?

Som värd på Friskis&Svettis är du ofta det första ansiktet motionären möter. Du har ett genuint intresse för människor och möten mellan människor. Du får folk att känna sig välkomna och trivas. Du skapar atmosfären och ramar in besöket på Friskis&Svettis. Du har personlig utstrålning, en positiv attityd och förmåga att ta egna initiativ och kavla upp ärmarna när det behövs.

Vill du bli ledare?

Att vara ledare på Friskis&Svettis är kul, utvecklande och inspirerande. Det är en härlig utmaning och en riktig kick. Som ledare har du chansen att beröra, överraska och bjuda på dig själv. Du inspirerar och bjuder på upplevelser som känns på fler ställen än i musklerna. Du får folk att le.

Vill du bli tränare?

Som tränare på Friskis&Svettis har du ett genuint intresse för människor och för möten mellan människor. Du gillar att få folk att trivas i gymmet. Du har vana av och intresse för styrketräning och du gillar Friskis&Svettis träningskoncept. Du har en sund inställning till kropp och träning. Du har förmåga att vara pedagogisk och inspirerande. Du bjuder på dig själv. Du får människor att le. I rollen som tränare genomför du instruktioner tillsammans med inbokade medlemmar. Du finns till hands i gymmet för den som har frågor eller behöver hjälp med en maskin eller övning. Du ser till att gymmet är i ordning. Du skapar stämning och trivsel.

Öppettider

Våra öppettider

Måndag - torsdag 
Fredag
Lördag
Söndag 

 

05.30 - 21.30                             
05.30 - 19.00
09.00 - 16.00
11.00 - 21.00

 

  

Gymmet stänger 15 minuter innan ordinarie tid.

Se läs mer för öppettider vid storhelger.

Läs mer ››

Förslagslådan

Har du tankar och idéer på hur vi kan utveckla...

Läs mer ››

Hitta oss på Instagram

Instagram