Aktuellt

Spin Giro 4 är tillbaka

Spin giro 4 är ett tufft spinningpass med...

Läs mer ››

Gratis rörelseprogram för äldre

Rörelse för äldre är avgörandeAtt röra på sig är...

Läs mer ››

Anläggnings-ID till appen: 1375

I samband med problemen med vår bokningsapp har många...

Läs mer ››
fs2016_004_rgb

Cirkelgym

I cirkelgymmet jobbar vi med gruppträning. Vi tränar i stationer och använder speciella gymmaskiner. Fokus ligger främst på uthållig styrka men träningsupplägget kan också ge viss effekt på konditionen. Enkelt och effektivt med bra möjligheter att anpassa till egen nivå.

Cirklelgym+intro

Intro är till för dig som aldrig gått på Cirkel­gym tidigare. 15 minuter innan passet börjar går man igenom maskinerna, därefter körs ett vanligt Cirkelpass. För att gå på ett kombipass vill vi att du har gått igenom ett intro.

Cirkelgym Go (Limited Edition 2017)

Med fullt ös och glimten i ögat är Limited Edition 2017 Cirkelgym Go rejäl träning utan krusiduller. Passet körs ett varv i två cirklar. En med tunga, långsamma styrkeövningar i maskiner. En med konditionsövningar i högt tempo utan redskap. Gruppen delas in i två team som taggar varandra till max. Rak och skön träning med extra allt. Let´s go!
https://youtu.be/XEdoaP4GW38

Cirkelgym soft

Är ett träningspass som är (teknik-) enkel med lättillgängliga övningar och med ett tillåtande ledarskap. Lite längre tid i förflyttningarna mellan övningarna. För dig som är ovan, otränad, bygger upp sig från skada, är äldre, vill träna återhämtande eller helt enkelt gillar att träna soft.

Cirkelgym X

Känslan är tuff och utmanande och intensiteten är hög. Man jobbar i par, den ena i maskin, den andra i en fri övning. Passet är för dig som är träningsvan, gillar att ta i och jobba med hög puls. Känn efter och låt det kännas!

Indoor walking/Cirkelgym

Vi börjar med ett konditionspass i form av Indoor walking. Därefter förflyttar vi oss till cirkelgymsalen med fokus på styrka för hela kroppen. Passet är totalt 90 minuter långt. För dig som har vana från både Indoor walking och Cirkelgym.

Cirkelgym/Spin 

Vi börjar i cirkelgymmet och förflyttar oss sedan till spin­salen. Passet är totalt 90 minuter. Här får du rejäl träning både vad det gäller styrka och kondition! För dig som har vana från både Cirkelgym och Spinning.

Förälder och barn i cirkelgymmet

Under en testperiod öppnar vi upp cirkelgymmet för mamma eller pappa med barn i babysits (alltså inga barn som springer eller kryper i salen).

Vardagar 05.30-15.00 (då vi inte har pass i salen, se schemat).
Ljudvolymen kommer att vara något lägre under denna tid.

Öppettider

Våra öppettider

Måndag - torsdag 
Fredag
Lördag
Söndag 

 

05.30 - 21.30                             
05.30 - 19.00
09.00 - 16.00
11.00 - 21.00

 

  

Gymmet stänger 15 minuter innan ordinarie tid.

Se läs mer för öppettider vid storhelger.

Läs mer ››

Förslagslådan

Har du tankar och idéer på hur vi kan utveckla...

Läs mer ››

Hitta oss på Instagram

Instagram