Aktuellt

Spin Giro 4 är tillbaka

Spin giro 4 är ett tufft spinningpass med...

Läs mer ››

Gratis rörelseprogram för äldre

Rörelse för äldre är avgörandeAtt röra på sig är...

Läs mer ››

Anläggnings-ID till appen: 1375

I samband med problemen med vår bokningsapp har många...

Läs mer ››
O26A0698

Gym – individuell träning

I vårt stora gym finns många möjligheter till varierad träning! Du har tillgång till ca 1500 kvm gym med fria ytor och maskinpark. Våra tränare och gymvärdar finns där för att stötta och peppa dig på olika sätt. Träna på egen hand, tillsammans med andra i en liten grupp eller boka en individuell instruktion - allt ingår i ditt träningskort!

Du kan träna i gymmet fram till 15 minuter innan ­anläggningen stänger.

I gymmet kan du träna på alla möjliga sätt. Först och främst handlar det om styrketräning, men också kondition och funktionella övningar för balans, rörlighet och stabilitet. Träningen går att variera i det oändliga och i gymmet träffar du våra engagerade tränare som på olika sätt bjuder in dig till att träna, utvecklas och ha kul i gymmet. I vårt gym är det seriös träning som gäller, men utan att det blir för allvarligt!

Instruktion

När du bokar en instruktion träffar du först en av våra tränare i vår cafédel. Ni pratar en stund om vad du vill och behöver. Därefter går ni igenom övningar som passar dig. Instruktion passar både dig som är ny i gymmet och dig som vill komma vidare i din träning. Du prickar av dig i receptionen. Avbokning av gyminstruktion ska ske senast 24 timmar innan instruktionens början.

Tillgänglig tränare

Vissa tider finns tillgängliga tränare (TT) på plats i gymmet. De kan snabbt hjälpa dig, svara på frågor, tipsa och peppa utan att du behöver boka tid. Det är fritt fram och gratis. Använd dem!

TEMA

TEMA är workshops i grupp där vi fördjupar oss inom ett träningsområde. Det han handla om kettlebells, gymband, HIIT eller tonår. Vi varvar teori och praktik, testar teknik och utförande. Du får regelbundet feedback ifrån din tränare.

Kettlebell Move (Limited Edition 2017)

För dig som är igång med träning och vill träna din rörlighet på ett lite annorlunda sätt. På Limited Edition 2017 Kettlebell Move använder vi lite lättare kettlebells till att skapa flödande rörelser med närvaro. Du tränar din flexibilitet, stabilitet och muskeluthållighet. Hela tiden med en hög träningskänsla. Hitta rätt, sträck ut och håll.
https://youtu.be/TPOxPy3zBE8

Kettlebell Strong (Limited Edition 2017)

För dig som är igång med träning, känner till kettlebells och vill utvecklas i din styrketräning. Limited Edition 2017 Kettlebell Strong är ett pass där vi har fokus på tung styrka. Stabiliserande, uthålliga och asymmetriska moment finns med för att skapa förutsättningar för att kunna belasta tungt. Kettlebell Strong är för dig som vill bli stark: Ladda, fokusera, kör. https://youtu.be/7-HJVLnVIis

 

Förälder och barn

Under en testperiod öppnar vi upp cirkelgymmet för mamma eller pappa med barn i babysits (alltså inga barn som springer eller kryper i salen).
Vardagar 05.30-15.00 (då vi inte har pass i salen, se schemat).
Ljudvolymen kommer att vara något lägre under denna tid.

Tonåring

Från det år du fyller 13 år under året kan träna på egen hand i vårt gym.
Innan du gör det ska du genomgå en instruktion, det gäller för alla 13-15 åringar. Här får du veta mer om vår träning så att du får en trygg start hos oss.

För att träna på egen hand ifrån året du fyller 13 behöver vi ett skriftligt godkännande av målsman. Mer information finns här:
Gymavtal för minderåriga2017

Dopingavtal

Alla som köper träningskort hos Friskis&Svettis Borås skriver under ett dopingavtal. Arbetet mot doping är ett samarbete mellan flera träningsanläggningar i Borås samt Borås stad. Har du frågor kring doping kontakta Cedern, 033-353400

Dopingavtalet finns här: Avtalsbrev Dopning 2017 SE

Dopingavtalet på engelska: Avtalsbrev Dopning 2017 ENG

 

Öppettider

Våra öppettider

Måndag - torsdag 
Fredag
Lördag
Söndag 

 

05.30 - 21.30                             
05.30 - 19.00
09.00 - 16.00
11.00 - 21.00

 

  

Gymmet stänger 15 minuter innan ordinarie tid.

Se läs mer för öppettider vid storhelger.

Läs mer ››

Förslagslådan

Har du tankar och idéer på hur vi kan utveckla...

Läs mer ››

Hitta oss på Instagram

Instagram