Aktuellt

Spin Giro 4 är tillbaka

Spin giro 4 är ett tufft spinningpass med...

Läs mer ››

Gratis rörelseprogram för äldre

Rörelse för äldre är avgörandeAtt röra på sig är...

Läs mer ››

Anläggnings-ID till appen: 1375

I samband med problemen med vår bokningsapp har många...

Läs mer ››
FS2016_023_rgb

Indoor walking

Indoor walking är en gruppträningsform där du går/springer/stakar på en stationär crosstrainer. Allt till skön musik med en ledare som guidar och peppar dig. Huvudsyftet med träningen är kondition, du får utmaningar i stabilitet, balans och hållning på köpet. För dig som fyllt 13 år.

Indoor walking soft

Soft träning är mjuk, men ger energi! Du väljer själv din intensitet. Passet är för dig som är ny på Indoor walking, ovan vid träning eller som känner för en lugnare träningsupplevelse.

Indoor walking distans

Iw distans är konditionsträning med fokus på att hitta ett skönt flyt. Du bjuds på utmaningar under vägen. Ett enkelt och effektivt Iw- pass för dig som är igång med din träning. Med hjälp av ledarens guidning bestämmer du själv hur du vill träna just i dag.

Indoor walking distans puls

Ett distanspass där vi använder pulsmätare som verktyg. Du får direkt feedback på din puls, den kan guida dig till rätt nivå. Du har på dig ett pulsband med ett nummer som visas på en skärm och ledaren giudar dig igenom olika pulszoner. Du kan även delta på ett pulspass utan att använda pulsmätare.

Indoor walking intervall

Tuffare arbete i olika tidsintervall varvas med aktiv återhämtning. Passar dig som gillar variation i din träning. Intervaller är ett effektivt sätt att förbättra kapaciteten, framför allt om du är van vid konditionsträning. Med hjälp av ledarens guidning bestämmer du själv hur du vill träna just i dag.

Indoor walking spurt (Limited Edition 2017)

Konditionsträning från två världar

På Limited Edition 2017 Indoor Walking Spurt blandar vi distanspassens sköna koppling till musiken med intervallpassets utmanande driv och flås. Första halvan av passet körs i distanskaraktär och efter en tydlig övergång växlar passet till intervaller. Ungefär som du kanske brukar lägga upp en skön löprunda. Bara att haka på, vi spurtar hela vägen in i mål! https://youtu.be/OoH6fWRsfJo

Indoor walking/Cirkelgym

Vi börjar med konditionsträning i form av Indoor walking. Därefter förflyttar vi oss till Cirkelgymsalen där vi tränar styrka för hela kroppen. För dig som har vana från både Indoor walking och Cirkelgym. Passet är totalt 90 minuter.

Öppettider

Våra öppettider

Måndag - torsdag 
Fredag
Lördag
Söndag 

 

05.30 - 21.30                             
05.30 - 19.00
09.00 - 16.00
11.00 - 21.00

 

  

Gymmet stänger 15 minuter innan ordinarie tid.

Se läs mer för öppettider vid storhelger.

Läs mer ››

Förslagslådan

Har du tankar och idéer på hur vi kan utveckla...

Läs mer ››

Hitta oss på Instagram

Instagram