Aktuellt

Spin Giro 4 är tillbaka

Spin giro 4 är ett tufft spinningpass med...

Läs mer ››

Gratis rörelseprogram för äldre

Rörelse för äldre är avgörandeAtt röra på sig är...

Läs mer ››

Anläggnings-ID till appen: 1375

I samband med problemen med vår bokningsapp har många...

Läs mer ››
Trana_ute

Löpning

Bli peppad av en grupp, utveckla ditt löpsteg och bli snabbare eller mer uthållig tillsammans med oss. Vi utgår ifrån Kransmossen eller Friskishuset - info om varje pass finns under Schema&bokning. Som medlem har du också tillgång till dusch och bastu vid Kransmossen.

Distanspass

Distans är grundträningen i löpning. I Distanspasset strävar vi efter att hålla ett jämnt tempo under en bestämd tid eller sträcka. Vi vill hitta ett skönt flyt i löpningen. Vi erbjuder passet i olika tempon och längd och vill hjälpa dig vidare utifrån din nivå.

Börja springa
Vi strävar efter att springa i ett lugnt tempo, men varvar ibland med gång. För dig som vill börja komma igång med din löpning, och som vill peppas av en grupp och en ledare.

Distans 6.30 min/km
Vi håller tempot på ca 6.30 min/km. För vana löpare som vill hålla ett lite lugnare distanstempo.

Distans 5.30 min/km
Vi håller ett tempo på ca 5:30 min/km. För vana löpare som vill hålla ett lite högre distanstempo.

Kvalitetspass

Kvalitetspasset är för dig som vill bli snabbare och starkare i din löpning. Vi jobbar mycket med löpteknik och utmanar oss i tex långa intervaller, korta intervaller och backträning. Vi använder en liten yta och du kan träna helt och hållet på din egen nivå.

Cross

Cross är ett allsidigt träningspass för hela kroppen. Vi tränar i stationer; enkelt och varierat med mycket fokus på hållning. Knäböj, utfall, planka, drag i räcke, push-ups, sit-ups, rotationer är exempel på övningar. Vi tränar styrka, rörlighet, stabilitet, balans, koordination och kondition. Ledaren ser till att du kan jobba utifrån din egen nivå. Mellan stationerna förflyttar vi oss 2-4 minuter, du behöver inte vara van löpare för att vara med.

Kurs: Small group running (Datum ej klart)

Kursen vänder sig till dig som vill bli en bättre och snabbare löpare. Du blir filmad, vi jobbar med mycket teknikträning och du får individuell feedback på ditt löpsteg. Vi jobbar med olika teman varje gång, det kan vara långa/korta intervaller, snabbhetsträning eller backträning.

Medlemsskap 100 kr krävs för deltagande i all vår träning. Löpträningen ingår självklart i ditt årskort, säsongs- eller 6-månaderskort. Vill du bara vara med på utepassen behöver du ett Träna ute-kort för 300 kr/termin. Detta gäller inte sommarträning i Stadsparken och Almenäs, här deltar alla som vill utan kostnad!

  Öppettider

  Våra öppettider

  Måndag - torsdag 
  Fredag
  Lördag
  Söndag 

   

  05.30 - 21.30                             
  05.30 - 19.00
  09.00 - 16.00
  11.00 - 21.00

   

    

  Gymmet stänger 15 minuter innan ordinarie tid.

  Se läs mer för öppettider vid storhelger.

  Läs mer ››

  Förslagslådan

  Har du tankar och idéer på hur vi kan utveckla...

  Läs mer ››

  Hitta oss på Instagram

  Instagram