Aktuellt

Spin Giro 4 är tillbaka

Spin giro 4 är ett tufft spinningpass med...

Läs mer ››

Gratis rörelseprogram för äldre

Rörelse för äldre är avgörandeAtt röra på sig är...

Läs mer ››

Anläggnings-ID till appen: 1375

I samband med problemen med vår bokningsapp har många...

Läs mer ››
_I5B6719

Jympa

Jympa har funnits hos Friskis&Svettis sedan starten. Varierad, funktionell och enkel att hänga med i. Träningskänslan och lusten att röra sig föds ur musiken. Ledaren väljer själv sin musik och passen har personliga uttryck. Övningarna ger en allround träning i en form som är suverän. På en timme får du träna allt. Styrka, kondition och rörlighet. Jympan finns på flera nivåer och med olika inriktning.

De senaste åren har Jympan uppdaterats och stärkts i sin karaktär. Se film här http://youtu.be/YmcRoOhv5Lo

Soft

Mjuk och skön Jympa som ger energi. Tempo och musik är lugnare än i Jympa bas. Effektiv hoppfri träning för hela kroppen, med extra mycket rörlighet. Passar dig som är ny på Jympa, eller vill ha en lugnare upplevelse.

Bas

Jympa bas är rejäl träning utan hopp. Vi bygger upp styrka, kondition och rörlighet ifrån grunden. Musiken i Jympa bas har ett något lägre tempo än i Jympa medel. Vi använder säkra, enkla och stabila utgångspositioner med korta hävstänger.

Medel

Jympa medel är rejäl träning med en del hopp. Tempot är något högre i Jympa medel än i Jympa bas. Vi använder något längre hävstänger och mer krävande styrke- och konditionsövningar. Effektivt och varierat för hela kroppen.

Puls

Jympa med tonvikt på konditionsträning. Vi arbetar med längre konditionsavsnitt än under ett vanligt Jympapass.

Station

Jympa med fokus på träning i stationer. Passar dig som gillar Jympa, och vill jobba med enkel och styrkeinriktad träning. Passet är 75 minuter.

Enkel

Enkeljympan vänder sig främst till personer med intellektuell funktionsnedsättning. Målgruppen är bred, alla har olika behov och förutsättningar.

Special

Ett träningspass där stolen blir ett redskap i vissa delar av passet. Passet erbjuder en möjlighet till fortsatt gruppträning och Jympa för dem som inte önskar eller kan ta sig upp/ner från golvet under sin träning. Målgruppen är i första hand äldre men kan också passa t. ex knä eller höftopererade personer som önskar komma igång med sin träning på ett skonsamt sätt, eller för de med sämre balans.

Familj

Lekfull jympa anpassad till barn mellan 3-6 år. Barnet tränar tillsammans med en vuxen. Medföljande vuxen behöver inte ha ett aktivt träningskort hos oss.

Öppettider

Våra öppettider

Måndag - torsdag 
Fredag
Lördag
Söndag 

 

05.30 - 21.30                             
05.30 - 19.00
09.00 - 16.00
11.00 - 21.00

 

  

Gymmet stänger 15 minuter innan ordinarie tid.

Se läs mer för öppettider vid storhelger.

Läs mer ››

Förslagslådan

Har du tankar och idéer på hur vi kan utveckla...

Läs mer ››

Hitta oss på Instagram

Instagram