Aktuellt

Spin Giro 4 är tillbaka

Spin giro 4 är ett tufft spinningpass med...

Läs mer ››

Gratis rörelseprogram för äldre

Rörelse för äldre är avgörandeAtt röra på sig är...

Läs mer ››

Anläggnings-ID till appen: 1375

I samband med problemen med vår bokningsapp har många...

Läs mer ››
Spinning

Spinning

Konditionsträning på en stationär cykel. Spinning finns med olika inriktningar och erbjuder olika upplevelser. För dig som fyllt 13 år och är 150 cm lång

Spin soft

Spin soft är konditionsträning på en mjukare och lugnare nivå. Du har tid på dig att känna in tekniken i olika positioner. Perfekt om du behöver ett återhämtningspass, vill komma igång med träning efter ett uppehåll eller om du är helt ny på Spinning.

Spin distans

Spin distans är konditionsträning med fokus på att hitta ett skönt flyt. Du bjuds på utmaningar under vägen. Ett enkelt och effektivt Spin- pass för dig som är igång med din träning. Med hjälp av ledarens guidning bestämmer du själv hur du vill träna just i dag.

Spin intervall

Tuffare arbete i olika tidsintervall varvas med aktiv återhämtning. Passar dig som gillar variation i din träning. Intervaller är ett effektivt sätt att förbättra kapaciteten, framför allt om du är van vid konditionsträning. Med hjälp av ledarens guidning bestämmer du själv hur du vill träna just i dag.

Spin distans puls

Passet är upplagt som Spin distans. Pulsmätare används som verktyg. Du får direkt feedback på din puls, den kan guida dig till träning på rätt nivå. Du har på dig ett pulsband med ett nummer som visas på en skärm, det finns också en Borgskala i salen där du kan skatta din upplevda ansträngning.

Spin intervall puls

Passet är upplagt som Spin intervall. Pulsmätare används som verktyg. Du får direkt feedback på din puls, den kan guida dig till träning på rätt nivå. Du har på dig ett pulsband med ett nummer som visas på en skärm, det finns också en Borgskala i salen där du kan skatta din upplevda ansträngning.

Cirkelgym/Spin 

Vi börjar i Cirkelgymmet och förflyttar oss sedan till Spinning­salen. Passet är totalt 90 minuter. Här får du rejäl träning både vad det gäller styrka och kondition! För dig som har vana från både Cirkelgym och Spinning.

Spin spurt

Spurt är Spinpasset som börjar med en distansdel och avslutas med intervaller. Utmärkande för passet är musikkänsla, variation och träningsglädje. Spurt passar dig som gillar när det händer mycket under passet.

Limited Edition

Giro 4

Försäsongspass i fyra delar för cyklister

Giro 4 är ett oerhört tufft och cykelnördigt Spinpass. Det har utvecklats tillsammans med Mattias Reck som är tränare för WorldTour-laget Giant-Alpecin. Giro 4 är uppdelat i fyra perioder och pågår i totalt 24 veckor. Period 1 startar i oktober, period 4 avslutas i april. Passet riktar sig cyklister och mycket rutinerade spinnare. Var med från början, att hoppa på i period 3 eller 4 blir tufft. Giro 4 är ett Limited edition-pass 2016-2017.

 

 

Öppettider

Våra öppettider

Måndag - torsdag 
Fredag
Lördag
Söndag 

 

05.30 - 21.30                             
05.30 - 19.00
09.00 - 16.00
11.00 - 21.00

 

  

Gymmet stänger 15 minuter innan ordinarie tid.

Se läs mer för öppettider vid storhelger.

Läs mer ››

Förslagslådan

Har du tankar och idéer på hur vi kan utveckla...

Läs mer ››

Hitta oss på Instagram

Instagram